17 mars 2019
14:00

Segeltorps IF

Referat: Västerhaninge IF - Segeltorps IF

Det blev till slut en ganska komfortabel seger med 4-0. Segeltorp kom ut hårdast var betydligt mer taggade än Västerhaninge för dagen. Edvin fick göra en kvalificerad räddning redan i den 5:e minuten på ett friläge. Segeltorp satte hög press och Västerhaninge blev onödigt stressat och laget spred bollar omkring sig. Istället för att spela bollen till en blå spelare skickades bollarna ner i djupet. I den 13:e minuten får Andrew fram bollen till David som löper sig fri och sätter utan pardon in 1-0 bakom Segeltorps målvakt.
Västerhaninge spelar upp sig, försvarsorganisationen håller i hop men passningsspelet lyser med sin frånvaro.

Andra halvlek nu var det inget snack alla hade bestämt sig för att höja sig en nivå och så blev fallet. Ett lugnare passningsspel, fler närkamper som man vinner, betydligt bättre insats och inställning.
2-0 kommer i den 59:e Ludde jobbar in bollen från kanten och Chia kan trycka in den med huvudet. Någon minut senare Szymon runt på högerkanten hårt inspel som touchar en segeltorpsspelare in i mål 3-0. Vi ger Szymon det målet. 73:e Chia neddragen i straffområdet. Mohammed stegar fram och trycker in slutresultatet 4-0.

Vi skall berömma Oliver idag som antagligen gjorde sin hittills bästa match i Västerhaningetröjan, kul att se. Tack till Segeltorp som säkert kommer göra en bra säsong i fyran.

Ny vecka, hårt jobb, match nästa helg !!!